طرز تهیه شیرینی اسکار

شما برای شروع کار درون کاسه ای مناسب پودر قند و هل را بریزید و با استفاده از یک هم‌ زن برای مدت زمان ۷ الی ۸ دقیقه این مواد را با هم مخلوط کنید تا این که رنگ آن ها روشن شود ، پس از انجام این کار زرده تخم مرغ را به آن ها اضافه کنید و دوباره برای ۱ الی ۲ دقیقه هم بزنید تا کاملا یک دست شود ، در مرحله آخر آرد را آرام آرام اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر خوش فرم و پنبه ای داشته باشید .

در مرحله بعد ، فر را از قبل پیش گرم کنید ، سپس از مایه خمیر بصورت گلوله گلوله و در اندازه گردوی متوسط بردارید ، سفیده تخم‌مرغ را نیز با چنگال هم بزنید حالا خمیر را درون سفیده تخم مرغ فرو کرده سپس درون کاسه پودر گردو یا پسته بغلتانید ، کف سینی فر کاغذ روغنی قرار داده سپس این گلوله های شیرینی خانگی را درون سینی گذاشته و درون فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد و برای مدت زمان ۲۰ دقیقه قرار دهید تا کاملا بپزد ، حالا شیرینی شما آماده برای سرو شده و میتوانید در پایان کار خود بر روی شیرینی ها پودر قند بپاشید .


تفریحی شیرینی ,گلوله ,خمیر ,دقیقه ,پودر ,اضافه کنید ,درون کاسه ,شیرینی اسکار ,تهیه شیرینی ,تهیه شیرینی اسکار منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

tarafdar to مبين چاپ کتاب با هزینه بسیار پایین و با بهترین کیفیت New Things