طرز تهیه کباب دو رنگ

در شروع کار  مرغ برای ۳ مرحله چرخ نمایید ، جداگانه گوشت را هم به همین منوال چرخ کنید سپس گوشت مرغ را با نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر مخلوط کنید زمانی که ادویه ها بخوبی بخورد گوشت رفت پیازی را که از قبل آب آنرا گرفته بودید به مرغ اضافه نمایید در پایان کار زعفران را اضافه کنید ، گوشت را نیز به همین روش آماده کنید با این تفاوت که پودر سیر را حذف کنید .

در مرحله بعد ، گوشت ها را برای مدت زمان ۱ الی ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا حسابی جا افتاده و مزه دار شود ، سیخ های چوبی را در این فاصله زمانی درون آب قرار دهید تا مرطوب شوند ، زمانی که گوشت آماده برای طبخ شد ، از فیله های مرغ بصورت گلوله برداشته و سیخ بگیرید سپس از گوشت بردارید با این تفاوت که مقدار گوشت باید بیشتر باشد تا پس از کباب شدن اندازه آنها یکی باشد .

در مرحله بعد ماهیتابه را بر روی اجاق گاز قرار داده کره و روغن را اضافه کنید و پس از داغ شدن مشغول تهیه کباب خانگی خوشمزه شوید ، پس از اینکه کباب شما آماده شد ، تابه مخصوص فر گاز را آورده سیخ ها را درون تابه قرار داده و مقداری از روغن تابه ای که با آن مواد را سرخ نموده بودید درون تابه ریخته و برای ۲۰ الی ۳۰ دقیقه درون فر گاز با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا کباب کوبیده آبدار شما آماده برای سرو شود .


تفریحی گوشت ,کباب ,تابه ,دهید ,تهیه ,مرحله ,تهیه کباب ,قرار دهید ,درون تابه ,قرار داده ,آماده برای منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فایلستان|طرح جابر| پیشنهاد ارزشیابی|گزارش تخصصی|اقدام پژوهی عرفان ناب اسلامی فروشگاه پارسی فرش بلوکه زنی سیمانی نیشابور | بیرم آبادی منزل مرتب مرکز مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی مینودشت